Menu Close

Cursul De Scufundări Aqaba Iordania

Cursul De Scufundări Aqaba Iordania ales Aqaba pentru a face cursul de scufundări PADI Open Waters Diver din mai multe motive. Vă voi povesti în acest articol despre curs, despre facilitățile de aici, despre prețuri și despre instructorul , care este excepțional. La clubul de scufundări poți face și cursuri avansate, toate cursurile PADI, iar recifurile de corali sunt spectaculoase. Mai mult, am văzut și un tanc scufundat la 6 metri și Hercules C-130 care se află la 12 metri adâncime. Acestea au fost scufundate pentru a face apele Aqabei mai atractive, nu au ajuns sub ape ca urmare a vreunui accident, ci au fost cumpărate și scufundate în cadrul unor evenimente la care a participat și Regele.

Cursul De Scufundări Aqaba Iordania

Totodată coral garden este un center PADi de cinci stele, iar prețurile sunt avantajoase. Poți face cursurile în orice perioadă a anului, aici apa mării fiind mereu potrivită pentru această activitate. Am făcut cursurile la mijocul lunii februarie și apa avea 22 de grade, afară fiind între 24-26 de grade.

Diving with corals and marine life
certified girl diver

Scufundări în Aqaba,

ar dacă vrei să călătorești cu familia, sau cu prietenii, poți face cursurile în timp ce și ceilalți au ceva de făcut, chiar lângă tine, astfel încât îi vezi în pauze. se pot face excursii cu barca cu, snorkelling, de toate adică.

Astfel încât poți vizita Iordania și încorpora și cursul de SCUBA în excursie, deoarece ai nevoie în medie de 3 zile pentru a-l finaliza. Și poți învăța online teoria, dacă vrei să fii mai eficient și să nu stai să înveți acolo, ci să te bucuri de sejurul în Aqaba alături de prieteni sau de familie.

divers group from boat

Scufundări în Aqaba,

din toate motivele de mai jos:

Am ales Sindbad Divind Club deoarece mi-am dat seama că este un loc ideal pentru a face cursurile de scufundări, din toate motivele de mai jos:

  • Se pot face scufundări și implicit cursurile pe tot parcursul anului.
  • Ioradnia este aproape de noi, la două ore și jumătate de zbor cu avionul.
  • Sunt zboruri multe și avantajoase ca preț.
  • În Aqaba este mereu vreme frumoasă, se face plajă tot timpul anului. Sunt multe hoteluri, resorturi, magazine.
  • Nu ești limitat. Adică o familie se poate simți bine aici chiar dacă un membru dorește să facă scuba. Pot fi vacanțe în familie reușite: unul face scuba, altul poate merge în croaziere, sau face snorkelling, sau plajă etc. La fel cu grupurile de prieteni: nimeni nu se plictisește.
private boat

Cursul De Scufundări Aqaba Iordania

Contactează-ne, dacă ai nevoie de asistență

Email: info@dive-inaqaba.com
Website: dive-inaqaba.com

WhatsApp