Menu Close

Bine ati venit la Coral Garden DIVE CENTER! Centrul de scufundari Coral Garden a fost infiintat in anul 2018 si este un loc drag noua in care am investit multa pasiune si dedicare. Instructorii nostrii sunt specializati in diverse tipuri de scufundari si sunt pregatiti in orice moment sa raspunda solicitarilor tale. La centrul nostru de scufundari vei fii intampinat cu caldura si vei beneficia de cele mai bune servicii din Jordan!

 

Acest centru de scufundări PADI de 5 stele oferă o gamă completă de cursuri de scufundări pe Jordan Aqaba - de la nivel de începător până la nivel de instructor - precum și cursuri de scufundări de încercare și cursuri

Scufundări zilnice cu barca sunt organizate pentru a face scufundări de-a lungul aqaba
plus excursii cu barca și excursii cu snorkeling .

Prețuri reduse sunt disponibile pentru grupuri și cluburi de scufundări .

Avem standarde foarte inalte!

(DESTINY) BOAT

In fiecare an ne perfectionam si diversificam serviciile, participam la toate saloanele internationale din pentru a avea toate informatiile de ultima ora si a putea oferi cunostintele cursantilor nostrii.

diving center equipment

Fiind reprezentati autorizati si tehnicieni certificati ai principalelor marci de echipamente din lume avem in permanenta echipamente noi. In fiecare primavara schimbam aproape toate echipamentele de scufundare pentru a oferi clientilor nostrii cele mai bune conditii.

Mares-dive-equipment

Pentru a completa oferta de servicii am si un magazin de unde va puteti achizitiona echipamentele cu discount-uri considerabile. Evident ca in centrul nostru de scufundari puteti testa noul echipament beneficiind de tot ajutorul necesar pentru configurares si ajustarea componentelor.

Echipa certificata PADI Avem in permanenta profesionisti certificati PADI

Pe langa clasicul TRY SCUBA ce reprezinta prima incursiune in mediul marin impletita cu o sedinta de teorie despre echipament, echipare si reguli, avem programul de certificare pentru scafandru autonom (Open Water Diver) la care se adauga o suita generoasa de specializari si avansari in experienta. Suntem convinsi ca indiferent de preferintele tale vom gasi scufundarile perfecte pentru tine!

Pentru cei mici care doresc sa exploreze lumea subacvatica avem programele de certificare care sunt o perfecta introducere in mediul marin prin jocuri si activitati foarte interesante. Micutii exploratori se pot bucura ulterior (de la 10 ani) de certificari recunoscute international.

Padi 5 star instructor development center with starts
side mount diver

In Centrul nostru vei gasi scufundarea potrivita pentru tine fie de antrenament or doar de relaxare: de la MAL, din BARCA, la EPAVE, de ADANCIME, de NOAPTE sau, daca nu te-ai mai scufundat de multa vreme, o improspatare a abilitatilor.

Ne puteti gasi si in PADI

O incursiune lejera in lumea subacvatica condusa de un Instructor sau Divemaster.
Daca esti brevetat si doresti sa explorezi locatiile de scufundari din zona Aqaba, te asteptam in centrul nostru de scufundari.

Accesul la scufundare este foarte facil, de pe plaja,

shore-scuba-dive
Boat Trip

Quisque commodo id mi non porttitor. Aenean sapien eros, commodo in lectus eu, auctor pretium diam. Mauris non orci quis est hendrerit laoreet id eget purus. Vivamus id ex non urna pulvinar consequat.

Quisque commodo id mi non porttitor. Aenean sapien eros, commodo in lectus eu, auctor pretium diam. Mauris non orci quis est hendrerit laoreet id eget purus. Vivamus id ex non urna pulvinar consequat.

Scufundare la EPAVA

Scufundarile cu epave sunt scufundari de agrement in care sunt explorate epavele de nave, avioane si alte structuri artificiale. Desi majoritatea site-urilor de scufundari cu epave se afla la epave, exista o tendinta in crestere de a scufunda navele dezafectate pentru a crea recife.

wreck site in aqaba
NIGHT DIVE

Scufundare de ADANCIME

Quisque commodo id mi non porttitor. Aenean sapien eros, commodo in lectus eu, auctor pretium diam. Mauris non orci quis est hendrerit laoreet id eget purus. Vivamus id ex non urna pulvinar consequat.

Quisque commodo id mi non porttitor. Aenean sapien eros, commodo in lectus eu, auctor pretium diam. Mauris non orci quis est hendrerit laoreet id eget purus. Vivamus id ex non urna pulvinar consequat.

Scufundare de NOAPTE

Noaptea mediul subacvatic se transforma aproape in totalitate. Linistea noptii face ca scufundarile de noapte sa fie complet diferite din toate punctele de vedere de scufundarile de zi.

Ca o plimbare pe intuneric intr-o minunata gradina vom descoperi cu ajutorul lanternelor misterele colorate ascunse in misterul noptii.

 

dive at night from boat
Diving in Aqaba

Scuba Skills Update

Nu te-ai scufundat de ceva vreme? Trebuie sa exersezi inainte de scufundarile din cursul Open Water? Creste-ti increderea in scufundari si exerseaza-ti abilitatile cu o actualizare PADI SCUBA Skills. Acest curs de reimprospatare este o modalitate sigura si distractiva de a exersa abilitatile de scufundare cu un profesionist PADI si este adesea necesar sa va continuati antrenamentul in scufundari dupa un timp departe de sport.

Incepe din nou scufundarile acum!

 

Bine ati venit la Coral Garden DIVE CENTER!

Padi 5-star instructor development centre

Nu este greu ca abilitatile de scufundare sa “rugineasca” si sa-ti pierzi increderea cand nu te-ai scufundat de ceva vreme. Cu actualizarea PADI Scuba Skills, iti vom aduce inapoi in apa si te vei scufunda cu usurinta in cel mai scurt timp. Acest curs de reimprospatare cu scuba iti permite sa revizuiesti si sa exersezi abilitatile de scuba pe care le-ati invatat in programul Open Water Diver, sub indrumarea unui profesionist PADI. Acesta este un curs grozav de urmat chiar si inainte de o vacanta de scufundare, astfel incat sa petreci mai putin timp ingrijorandu-te cu privire la abilitati si mai mult timp admirand viata marina.

Daca esti un cursant necertificat Open Water Diver, o actualizare a abilitatilor de scufundare este ideala pentru a iti exersa abilitatile de scufundare inainte de scufundarile de antrenament in apa deschisa. Fara o durata fixa a cursului, te vei putea concentra asupra abilitatilor pentru care ai nevoie de ajutor.

Coral Garden Dive Center este condus de o echipă de scafandri cu înaltă calificare și profesioniști, care oferă un serviciu prietenos și eficient. Echipa este multilingvă,

Tot personalul didactic a absolvit pregătirea riguroasă pentru a se certifica ca Instructori Scuba PADI și Divemasters

Enriched Air Nitrox dives in Aqaba

Facilitățile din centru includ :

* Terasă mare cu zonă de relaxare
* Facilități de toaletă, zonă mare de schimbare și dușuri fierbinți
* Sine de spălat și uscare kit
* Sala de clasă
* Zona de depozitare a echipamentelor * Cameră pentru
compresoare cu membrană Nitrox
* Două bărci echipate cu cele mai noi echipamente de siguranță, plus o scară pentru acces ușor.